“Sex and the City” ka ndryshuar qasjen ndaj femrave
Faqja 1 e 1 • Share •
“Sex and the City” ka ndryshuar qasjen ndaj femrave

Aktorja 53-vjeçare, e cila pas serive është përfshirë edhe në dy filma që përmbajnë të njëjtin emër, thotë se kjo dramë ka ndryshuar qëndrimin e Hollywoodit ndaj femrave.
Cattrall, e cila luan rolin e Samantha Jones, thotë se edhe pse në dramë paraqitet kinse femrat arrijnë gjithçka që dëshirojnë, megjithatë në jetën reale e ka shumë të vështirë, duke qenë se angazhimi i madh e kufizon atë për të zhvilluar një jetë normale e le më të ketë një lidhje.
“Gjëja më e vështirë për punën time është se unë punoj shumë ditë nga 19 orë. Është vërtet vështirë për të pasur një jetë, e të mos flasim për një lidhje. Por nuk pendohem. Jam e lumtur”, ka shpjeguar aktorja.
Bjondina e deqanit- Fillestar
- Numri i postimeve : 58
PIKE : 87Popullariteti : 3
Data e regjistrimit : 13/07/2010
Mosha : 28

» Gjinekologu dyshohet për dhunimin e 53 femrave
» Xhesika Vula:Tradhtia e shqiprisë ndaj kosoves u vune ne sherbim te jugosllaveve
» AKTET GJENOCIDALE Prof.Dr.Sabile Çekmezi-Basha:TË UDB-SË NDAJ TË BURGOSURVE POLITIKË Shqiptarë
» Vasil Premçi: Magjia e pjergullës së rrushit...
» Epoka e Gjergj Kastriotit - Skënderbeut
» Xhesika Vula:Tradhtia e shqiprisë ndaj kosoves u vune ne sherbim te jugosllaveve
» AKTET GJENOCIDALE Prof.Dr.Sabile Çekmezi-Basha:TË UDB-SË NDAJ TË BURGOSURVE POLITIKË Shqiptarë
» Vasil Premçi: Magjia e pjergullës së rrushit...
» Epoka e Gjergj Kastriotit - Skënderbeut
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi