Deqani-ks
Deqani-ks Forum - Welcome

Mire se vini ne Deqani-ks Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Deqani-ks Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Fjale te urta (Islame)

Faqja 2 e 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:27 am

Për sinqeritetin
"Sinqeriteti është shpata e Allahut në Tokë, në çfarë do lloj gjëje që ta vendosësh do ta presë."
Dhunun el Misri


"Çdo gjë ka esencën e vet, por esenca e sinqeritetit është në zemrën e zahidëve (asketëve)."
Ebu Sulejman Darani


"Ai që zhgjedh sinqeritetin si mjetin e tij, Allahu si çmim do t'i dhurojë kënaqësinë e tij."
Ebu Sulejman Darani
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:27 am


Për devotshmërinë
“Bazat e devotshmërisë janë Kurani dhe Suneti;
të largohesh nga epshet dhe bidatet;
të respektosh e të nderosh dijetarët;
të shoqërohesh me njerëzit e mirë;
t’i shërbesh atyre pa pushim;
të përdorësh sjelljet dhe virtytet më të larta e më të bukura;
të lexosh çdo ditë Kuranin dhe lutjet pejgamberike,
të mos tolerosh veten tënde në nënkuptime.
Askush nuk do ta humbë këtë rrugë, përveç nëse ka një fillim të keq, sepse kjo do të ndikojë edhe në vazhdimësinë e në fundin e saj.”
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:27 am


Ibrahim bin Muhamed Nasrabadhi

“Baza e devotshmërisë është të zbatosh urdhrat dhe ndalesat e sheriatit, të ndjekësh dhe të mos kundërshtosh.”
Sejid bin Selam el Magribij
“E pyetën dikë se si mund ta arrijë njeriu devotshmërinë?
U përgjigj: Nëse ushqehesh me hallall dhe duke i shërbyer të varfërve.
E pyetën se cilët janë të varfërit?
U përgjigj: Që të gjithë krijesat janë të varfër dhe mos bë dallim midis tyre asnjëherë, nëse ke mundësi t’i shërbesh, duke njohur mirësinë e Tij ndaj teje.”
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am


Si ta ruash personalitetin në jetë
Në vend që te jetosh inferior dhe pa personalitet, më mirë është që t’i kthehesh vetes dhe qëllimeve të tua të jetës, t’i shkruash me dorën tënde dhe t’i vesh para vetes e t’i kthehesh vetes çdoherë .
Lufto gjithmonë që të jesh në kënaqësinë e Allahut.
Kujtoje sinqeritetin gjithmonë .
Mësoje librin e Allahut komplet.
Jepi rëndësi dijes për fenë e Allahut.
Jepi rëndësi zemrës së shëndoshë dhe shërimit të saj.
Jepi rëndësi ruajtjes së shëndetit.
Shpejto në xhami para ezanit.
Jep sadaka çdo ditë .
Kryej të gjitha obligimet familjare.
Këshillohu me të tjerët.
Dëgjo dy palët para vendimeve.
Mos u hakmerr për vetveten tënde.
Mos u nervozo për vetveten tënde.
Mos mendo se ke hak mbi të tjerët.
Llogarite çdo punë.
Përkujto punët e së nesërmes.
Dëgjoj edhe të dobëtit se çfarë flasin.
Gëzohu kur vëllezërit e tu (muslimanët) fitojnë diçka.
Përfito nga gabimet e të tjerëve.
Mundohu të jesh i rregullt (me sinqeritet) në jetë dhe në punë.
Ruaje buzëqeshjen.
Shfrytëzoji të gjitha mundësitë për ndonjë çështje me rëndësi kur ta kesh para vetes.
T’i japësh përparësi punëve, sipas nevojës.
T’i japësh përparësi çështjes që të bën dobi dhe të kesh ndikim me atë.
Mundohu të jesh i suksesshëm çdoherë.
Mos e humb pozitën që të besohet dhe mos e kërko nëse dikush e kryen me sukses.
Jepi rëndësi asaj që të intereson dhe veçoje atë që ke ndikim.
Për ndonjë çështje që ke dobi, mundohu, provo, mëso, sepse nuk është e mundur që mos ta bësh.
Për mos suksesin tënd gjithmonë fajësoje veten dhe mësohu prej gabimeve të tua, si dhe mundohu që të mësosh çdo gjë që se di.
Mos llogarit se njerëzit janë të përsosur dhe mos humb kohë duke u marrë me ta, duke i përcjellë fjalët mes tyre, mos të interesojnë fjalët në mes tyre, pos atyre që ke dobi për ta përmirësuar veten tënde.
Allahun e lusim që të na mundësojë të punojmë vetëm ato që kemi dobi në jetë dhe ahiret!
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am

Për agjërimin
“O njerëz! Po ju vjen një muaj madhështor, muaj plot bereqet, në të cilin është një natë më e vlefshme se një mijë muaj të tjerë. Allahu në këtë muaj e ka caktuar agjërimin si obligim të domosdoshëm, ndërsa namazi i teravisë kryet në ato net si formë vullnetare e ibadetit. Kush i afrohet Allahut me çfarëdo bamirësie vullnetare, llogaritet sikur të ketë kryer një obligim të domosdoshëm në ndonjë muaj tjetër. Ky është muaji i durimit e shpërblimi për të është xheneti. Ky është muaji i ndihmesës, muaji ku shtohet furnizimi besimtarëve. Kush përgatit në të iftar dhe e ushqen agjëruesin, ajo do t’i bëhet falje mëkatesh dhe mbrojtje nga zjarri dhe do të fitojë shpërblimin sa të agjëruesit, duke mos u pakësuar shpërblimi i këtij të fundit.”
“Kush agjëron muajin e ramazanit me besim të plotë, duke shpresuar në shpërblimin e Allahut, do t’i falen mëkatet e bëra më parë.”
“Të gjitha veprat e njeriut janë për të, përveç agjërimit, agjërimi është për Mua dhe Unë shpërblej për të.”
“Njeriu që agjëron ka dy gëzime: kur e ndërpret agjërimin e tij ai gëzohet dhe kur të takohet me Zotin e tij, gëzohet që ka agjëruar.”
“Pasha Atë në Dorën e të Cilit gjendet shpirti i Muhamedit, era e gojës së atij që agjëron është më e dashur tek Zoti se aroma e këndshme e miskut.”
“Agjërimi dhe Kurani ndërmjetësojnë për robin e Zotit në Ditën e Llogarisë. Agjërimi thotë: ‘Zoti im! Unë e kam përmbajtur atë nga dëshirat dhe epshet e tij, më lejo pra të ndërmjetësoj për të!’ Ndërsa Kurani thotë: ‘Unë e përmbajta nga të fjeturit natën, më lejo të ndërmjetësoj për të!’ Dhe ndërmjetësimi i tyre do të pranohet.”
“Kur të agjërosh le të agjërojnë veshët e tu, sytë e tu, gjuha jote le të agjërojë nga gënjeshtra dhe gjërat e ndaluara. Largohu nga shqetësimi dhe mundimi i fqinjit. Le të vërehet tek ty agjërimi dhe qetësimi. Bëje ditën e agjërimit tënd të mos jetë si dita kur nuk je agjërueshëm.”
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am

Për virtytin e moralin

“Virtyti më i lartë është të mos shikosh në veprimet e tua krijesat, qofshin këto në pamje të jashtme apo në pamje të brendshme, por Krijuesin e gjithçkaje.”

Ebu Hasan Ali ibn Bundar Serejfi


“Të mjafton si virtyt të mos mërzitësh njerëzit e pastër dhe të ndershëm.”

Ebu Bekër Abdullah ibn Ahmed Shebehi“Morali (sjellja e mirë) të pastron nga koprracia, ndërsa hadithi të largon nga padituria.”
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am


Thënie në lidhje me thjeshtësinë
Ali ibën Ebi Talib -Allahu qoftë i kënaqur me të!- ka thënë: “Vërtet, dynjaja ka shkuar dhe e ke lënë prapa, ndërsa ahireti është përpara dhe për secilën nga këto ka djem, ndaj jini prej djemve të ahiretit e mos jini prej djemve të dynjasë se, vërtet, sot ka punë dhe nuk ka llogari, ndërsa nesër do të ketë llogari e jo punë.”
Allahu i Lartësua thotë: "E përgatituni me furnizim (për rrugë e udhëtim), e furnizimi më i mirë është devotshmëria." Bekare, 197.
Isai i biri i Merjemes (Paqja e Allahut qoftë mbi të!) ka thënë: “Kalojeni dynjanë si udhëtarë e mos u bëni banorë të saj.”
Po ashtu ka thënë: “Kush është ai i cili ndërton mbi dallgët e detit shtëpi?! E tillë është dynjaja, mos e konsideroni atë të përhershme.”
Abdulla bin Aun -Allahu e mëshiroftë!- ka thënë: “Vërtet, ata që kanë qenë para nesh linin prej dynjasë atë që ishte më e mirë për ahiretin dhe, vërtet, ju po lini prej ahiretit çka është më e mirë për dynjanë tuaj.”

Kjo ishte në kohën e Abdullah bin Aunit, ndërsa sot, shumica e njerëzve e kanë lënë pas dore ahiretin, madje edhe mirësinë e saj.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am


Thënie nga 4 halifët
"Vërtet, Iblisi qëndron përpara teje; vetja në të djathtën tënde; epshi në të majtën tënde; dynjaja pas teje; gjymtyrët rreth teje; i Plotfuqishmi sipër teje. Iblisi të fton për në epsh, dynjaja të fton në zgjedhjen e saj në dëm të ahiretit, gjymtyrët të ftojnë për në mëkate dhe i Plotfuqishmi të fton për në xhennet dhe falje."

Ebu Bekër es Sidik
"Pashë të gjithë miqtë (të dashurit) dhe nuk pashë mik më të mirë se sa ruajtja e gjuhës; pashë të gjithë veshjet dhe nuk pashë veshje më të mirë sesa devotshmëria; pashë të gjithë pasuritë dhe nuk pashë pasuri më të çmuar sesa vetëmjaftueshmëria; Pashë të gjitha bindjet (punët e mira) dhe nuk pashë më të mirë sesa këshilla; pashë të gjitha ushqimet dhe nuk pashë ushqim më të mirë sesa durimi."

Umeri
"U çudita me atë person që e njeh vdekjen dhe vazhdon të qeshë; u çudita me atë që e diti se dynjaja do të zhduket dhe përsëri e kërkon atë (dynjanë); u çudita me atë që e njohu se çështjet janë sipas përcaktimeve dhe ai mërzitet për gjërat e kaluara; u çudita me atë që e njohu llogarinë dhe vazhdon të grumbullojë pasuri; u çudita me atë që e njohu zjarrin dhe ai bën mëkate; habitem me atë që njeh Allahun me një njohje të sigurtë, dhe përkujton dikë tjetër përveç Tij; habitem me atë që njeh xhennetin me një njohje të sigurtë dhe rehatohet me dynjanë; habitem me atë që njeh shejtanin si armik dhe përsëri e ndjek (pason atë)."

Uthmani
"Shpifja ndaj femrave të pafajshme është më e rëndë sesa qielli; e vërteta është me e gjerë sesa toka; zemra e kënaqur është më e pasur sesa deti; zemra e munafikut (hipokriti) është më e fortë sesa guri; sundimtari i padrejtë është më i nxehtë sesa zjarri; nevoja ndaj mosmirënjohësit është me e ftohtë sesa acari; durimi është më i hidhur sesa helmi."
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:28 am

Ka thënë Ebu Alij Ed-Dekik (rahimehull-llah):
Ai i cili hesht ndaj të vërtetës është një shejtan që hesht dhe ai i cili flet me të kotën është një shejtan që flet.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:29 am

Fjala Allah.

Fjalë e ëmbël në shqiptim, e këndshme në dëgjim, e dashur në zemër, e afërt për shpirtin, gjendet në ndërgjegje, e gdhendur në zemër, e përzier me gjakun!
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:29 am

Jeta eshte ber per dy ditë:
nje dit per ty
e nje dit kunder ty.
n'qoft se eshte per ty mos ju dorzo
per nje gezim te tepruar
e n'qoft se eshte kunder teje,
mbaju me qëndrueshmëri
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:29 am


Kujt nuk i vjen keq per veten e ti, nuk ka mundesi te vije keq per dike tjeter
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:29 am

Qerasja me mire per miqte eshte fytyra qeshur dhe fjala e embel....
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:30 am

Nevas ibën Sem’an Elensarij [radiall-llahu anhu] thotë: e pyeta Pejgamberin [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] për mirësinë dhe mëkatin dhe më tha: “bamirësi është morali i lartë kurse mëkat është ajo që të brenë në zemër dhe urren që ta shohin njerëzit.” (Transmeton Muslimi)
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:30 am

Allahu [subhanehu ve teala] thotë: “Pasha njeriun dhe Atë që e përsosi atë. Pastaj ia tregoi Atij çfarë është e gabuar dhe çfarë është e drejtë për të.” (Shems – 7,8)

Poashtu thotë: “Anuk i bëmë Ne për të dy sy? Dhe një gjuhë dhe dy buzë? Dhe ia treguam atij dy rrugët (të drejtën dhe të gabuarën)? (Beled – 8,9,10)
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:30 am

Dijetarët thonë: “bamirësia” ka kuptim të gjërë, ajo ka kuptimin e: lidhjes farefisnore, butësisë, shoqëriaë të sinqertë, sjelljes të mire, rrespektit, të gjitha këto cilësi janë përmbledhje e normave të moralit të lartë. (Elminhaxh sherh sahihil Muslim ibën Haxhaxh – 4/1980)
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:30 am

All-llahu njeriut i ka dhene nje goje dhe dy veshe,prandaj duhet nje here te flase e dy here te degjoje..
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:30 am

Te shkruash kujtime do te thote te shpetosh diqka nga vdekja..
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:31 am

Thėnie tė Zgjedhura tė Imam Hasanit

01.04.2007

1. Ēuditem me njeriun qė mendohet pėr ushqimin e barkut, por shpėrfill ushqimin e mendjes; ai shmang ē’i dėmton stomakun, por mbush gjoksin me ē’e shkatėrron.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:31 am

Kurrė s’kam parė shtypės mė tė ngjashėm me tė shtypurin, sesa lakmiqari.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:31 am

Atė qė kėrkon nga kjo botė, por qė e di se ėshtė e paaritshme, vendose nė tė njėjtin rang si atė qė s’tė bjen ndėrmend.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:31 am

# S’ka patur komb qė ėshtė kėshilluar mes vedi e tė mos jetė udhėzuar nė tė drejtė.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:31 am

E keni pėr detyrė tė thelloheni, sepse thellimi ėshtė rigjallėrim i zemrės sė mendjemprehtit dhe ēelėsi i portave tė urtisė.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:32 am

Allahu i Madhėrishėm dhe Fuqiplotė s’ia ka hapur askujt portėn e du‘asė, qė t’ia mbyllė mė pas portėn e pėrgjigjes. E (po kėshtu) asnjė njeriu s’i ėshtė hapur porta e veprimit, qė t’i mbyllet ajo e pranimit; dhe as nuk i ėshtė hapur shėrbėtorit dera e mirėnjohjes qė t’i mbyllet ajo e shtimit (tė begatisė).
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Shooter-Ks prej Mon Jul 19, 2010 7:32 am

Syri mė depėrtues ėshtė ai qė pėrshkon bekimet dhe veshi mė dėgjues ėshtė ai qė i vė mendjen kėshillės dhe pėrfiton prej saj. Dhe mė e kulluara zemėr ėshtė e pastruara nga dyshimi.
avatar
Shooter-Ks
Legjend
Legjend

Numri i postimeve : 5077
PIKE : 6303
Popullariteti Popullariteti : 41
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Mosha : 22

http://www.deqani-ks.all-up.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Fjale te urta (Islame)

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 2 e 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi